beoordeling

Vrachtwagen verkopen

Een vrachtwagen verkopen werkt anders dan het verkopen van een personenauto bijvoorbeeld. Er is nu eenmaal een kleiner en ander soort publiek dat vrachtwagens koopt. Toch weten wij dat er een markt voor is. Kies er daarom voor om de vrachtwagen te verkopen aan Volar Auto’s in Breda.

Home > Vrachtwagen verkopen

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod

Je vrachtwagen verkopen aan een gespecialiseerde autodealer

Je vrachtwagen of auto verkopen aan een particulier is niet gemakkelijk. Verkoop hem daarom aan onze autohandel in Breda. Zo weet je zeker dat je je vrachtwagen voor een eerlijke prijs verkoopt. Vul de kentekengegevens van jouw vrachtwagen in via onze website, laat je gegevens achter en wij zullen je binnen een werkdag benaderen met een mooi bod. Als je een andere wagen aan ons wilt verkopen, is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij zijn de opkoper van verschillende soorten auto’s. Zo kun je bij ons ook terecht voor het verkopen van je personenauto en kopen wij onder andere de volgende auto’s op:

Meld uw auto aan

Vul op de kenteken plaat uw kenteken in van de voertuig (zonder spaties of koppeltekens) dat u graag wilt verkopen aan VolarAutos. Wij nemen na uw aanmelding zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw auto aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Vraag naar de mogelijkheden

Neem contact met ons op en krijg meer te horen over de mogelijkheden en alle opties rondom het verkopen van je vrachtwagen. Je bereikt ons door te bellen naar 085 112 0291. Natuurlijk kun je ook een e-mail sturen naar info@volarautos.nl.

  • Kenteken invullen

    Vul je kenteken in op onze RDW kentekencheck. Hiermee kunnen we op een eenvoudige manier de gegevens van je auto verzamelen.

  • Auto gegevens

    Veel gegevens van je auto zijn automatisch ingevuld. De ontbrekende gegevens moet je nog even handmatig invullen.

  • Verzenden

    Controleer alle gegevens en verzend jouw aanvraag. Daarna nemen we binnen één dag contact met je op om je een aantrekkelijk aanbod te doen.

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod