beoordeling

Taxi verkopen Breda

Wil jij een taxi verkopen in of rondom Breda? Het verkopen van een taxi werkt heel anders dan de verkoop van een personenauto. Toch weten wij dat er nog een markt is voor het doorverkopen van een taxi. Kies er daarom voor om je oude taxi aan ons autobedrijf in Breda door te verkopen, zo weet je zeker dat je een eerlijke prijs krijgt.

Home > Taxi verkopen Breda

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod

Je taxi verkopen aan een betrouwbaar bedrijf in Breda

Kies ervoor om je taxi te verkopen aan een bedrijf in Breda dat jouw auto gegarandeerd overkoopt. Dat klinkt natuurlijk als muziek in je oren. Bekijk onze online tool op de homepagina en vul naast je nummerbord ook een aantal andere gegevens in. Dit zijn gegevens over de auto en een manier om jou te bereiken. Wij taxeren je auto en nemen binnen een werkdag contact met je op. Dan doen we een bod op je auto. Op dat moment beslis jij of je akkoord gaat met het bod.

Meld uw auto aan

Vul op de kenteken plaat uw kenteken in van de voertuig (zonder spaties of koppeltekens) dat u graag wilt verkopen aan VolarAutos. Wij nemen na uw aanmelding zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw auto aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Informeer naar de voorwaarden

Wil je graag meer weten over de voorwaarden van het verkopen van je taxi aan ons autobedrijf in Breda? Of heb je een andere vraag over onze werkwijze? Dan kan je ons bellen op 085 112 0291 of een e-mail sturen via info@volarautos.nl. Wij staan je graag te woord en leggen je met veel plezier uit hoe wij te werk gaan.

  • Kenteken invullen

    Vul je kenteken in op onze RDW kentekencheck. Hiermee kunnen we op een eenvoudige manier de gegevens van je auto verzamelen.

  • Auto gegevens

    Veel gegevens van je auto zijn automatisch ingevuld. De ontbrekende gegevens moet je nog even handmatig invullen.

  • Verzenden

    Controleer alle gegevens en verzend jouw aanvraag. Daarna nemen we binnen één dag contact met je op om je een aantrekkelijk aanbod te doen.

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod