beoordeling

Je auto snel verkopen voor een aantrekkelijk bod

Je auto snel verkopen in drie korte stappen, dat is wel zo gemakkelijk! Als jij je auto niet meer gebruikt, verkoop hem dan via onze site. Ons bedrijf is al jaren gespecialiseerd in het importeren en exporteren van gebruikte voertuigen naar het buitenland. Wij kopen auto’s, inruilauto’s, taxi voertuigen, bedrijfswagens en vrachtwagens van particulieren, bedrijven en autobedrijven via het verkoopsysteem op onze site. Op deze manier kun je snel je (tweedehands) auto verkopen. Ook als je een tweedehands auto hebt, verkoop je deze gemakkelijk aan ons. Via onze site is de verkoop van jouw privé- of bedrijfsauto erg gemakkelijk.

Home > Auto verkopen

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod

Drie simpele stappen voor het verkopen van uw tweedehands auto

Je kan in drie hele simpele stappen je auto verkopen aan ons autobedrijf in Breda. Eerst vul je je nummerplaat in op onze website. Deze haalt vervolgens alle gegevens op van de RDW. Deze kun je daarna aanvullen. Geef bijvoorbeeld aan of de auto handgeschakeld is of niet. Hierna kan je de gegevens versturen. Wij hebben binnen een dag een bod uitgebracht. Zo kan je veilig en snel je auto verkopen.

Meld uw auto aan

Vul op de kenteken plaat uw kenteken in van de voertuig (zonder spaties of koppeltekens) dat u graag wilt verkopen aan VolarAutos. Wij nemen na uw aanmelding zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw auto aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere auto’s

Natuurlijk is iedere auto van harte welkom bij ons. Maar soms zijn wij op zoek naar specifieke auto’s. Rijd je een auto van een bijzonder merk of rijd je een bijzonder model? Dan zou het zomaar kunnen dat we je een extra aantrekkelijk aanbod kunnen doen. Dit geldt ook als jouw auto beschikt over specifieke functies, zoals een airco of een handgeschakelde auto. Wil je weten naar welke auto’s wij momenteel op zoek zijn? Neem contact met ons op. Ook kun je online terugvinden welke auto’s we op dit moment graag zouden willen overnemen.

Aanmelden met je kenteken om jouw auto snel te verkopen in Breda

Vul op de kentekenplaat het kenteken in van het voertuig (zonder spaties of koppeltekens) dat je graag wilt verkopen aan Volar Auto’s in Breda. Wij nemen na je aanmelding zo spoedig mogelijk contact met je op. Een nieuwe of tweedehands auto aanmelden voor verkoop is op onze site gratis en vrijblijvend.

  • Kenteken invullen

    Vul je kenteken in op onze RDW kentekencheck. Hiermee kunnen we op een eenvoudige manier de gegevens van je auto verzamelen.

  • Auto gegevens

    Veel gegevens van je auto zijn automatisch ingevuld. De ontbrekende gegevens moet je nog even handmatig invullen.

  • Verzenden

    Controleer alle gegevens en verzend jouw aanvraag. Daarna nemen we binnen één dag contact met je op om je een aantrekkelijk aanbod te doen.

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod