beoordeling

Auto laten taxeren

Als je benieuwd bent wat je auto nog waard is, kun je deze het best laten taxeren bij Volar Auto’s. Hier krijg je namelijk een eerlijke prijs voor je auto. Wij kopen auto’s van zowel particulieren als van bedrijven. Denk hierbij aan bedrijfswagens, taxi’s en vrachtwagens.

Home > Auto laten taxeren

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod

Je auto laten taxeren bij een betrouwbaar bedrijf

Bij Volar Auto’s ben je er zeker van dat je een eerlijke prijs krijgt voor je auto. Wij zullen je volledig ontzorgen. Jij hoeft zelf de auto niet op een advertentiewebsite te zetten of op een verkoopplatforum. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over mensen die aan de deur komen die graag willen onderhandelen, om zo goedkoop mogelijk jouw auto te kopen. Wij geven jou een gegarandeerd bod. Daarom raden wij je aan om je auto te laten taxeren bij ons. Je kan natuurlijk de dagwaarde Googelen, maar de dagwaarde wordt niet op alle sites dagelijks aangepast. Daarom doe je er beter aan om je auto te laten taxeren, zo weet je de échte dagwaarde. Ook als je jouw auto verkoopt voor export.

Meld uw auto aan

Vul op de kenteken plaat uw kenteken in van de voertuig (zonder spaties of koppeltekens) dat u graag wilt verkopen aan VolarAutos. Wij nemen na uw aanmelding zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw auto aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Je auto bij ons laten taxeren

Kies ervoor om je auto bij ons te laten taxeren zodat je weet wat je auto nog waard is. Of kom langs bij deze auto opkoper om te kijken naar de auto’s die te koop staan. Kies meteen een mooie ‘nieuwe’ auto uit. Voor meer informatie bel je naar  085 112 0291 of stuur je een e-mail info@volarautos.nl.

  • Kenteken invullen

    Vul je kenteken in op onze RDW kentekencheck. Hiermee kunnen we op een eenvoudige manier de gegevens van je auto verzamelen.

  • Auto gegevens

    Veel gegevens van je auto zijn automatisch ingevuld. De ontbrekende gegevens moet je nog even handmatig invullen.

  • Verzenden

    Controleer alle gegevens en verzend jouw aanvraag. Daarna nemen we binnen één dag contact met je op om je een aantrekkelijk aanbod te doen.

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod