beoordeling

Auto verkopen voor export

Je auto verkopen voor export, dat doe je bij ons. Dit doe je vaak als je auto economisch total-loss is. Dit betekent dat de dagwaarde van de auto op dat moment lager is dan de reparatiekosten. Veel auto’s worden om deze reden afgeschreven. Maar soms loont het alsnog om de auto te laten repareren, bijvoorbeeld in het buitenland waar de reparatiekosten een stuk lager liggen.

Home > Auto verkopen voor export

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod

Je auto verkopen voor export, waarom zou je daarvoor kiezen?

Als je je auto aan ons besluit te verkopen, zorgen wij voor de export. Jij krijgt nog een mooi bedrag voor de auto en wij regelen de rest. Daarom zijn er ook veel export auto’s gevraagd bij ons. Een auto als particulier voor de verkoop aanbieden is niet gemakkelijk. Het is veel verstandiger om hem aan een bedrijf te verkopen die zorgt voor de export van jouw auto.

Meld uw auto aan

Vul op de kenteken plaat uw kenteken in van de voertuig (zonder spaties of koppeltekens) dat u graag wilt verkopen aan VolarAutos. Wij nemen na uw aanmelding zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw auto aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Export auto’s gevraagd!

Export auto’s worden door ons zeker ook gevraagd en opgekocht. Waar het voor een particulier veel geld kost om een auto te verkopen voor export, geldt dat voor bedrijven anders. Wat wel belangrijk is om te weten is dat als je een auto voor de export wilt verkopen die total-loss is verklaard, de dagwaarde lager zal uitvallen dan wanneer je een goedwerkend model aanlevert.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Bij ons worden dagelijks export auto’s gevraagd. Wil je graag meer informatie over het verkopen van je bedrijfsauto? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Kies ervoor om ons te bellen op 085 112 0291, of stuur een e-mail naar info@volarautos.nl.

  • Kenteken invullen

    Vul je kenteken in op onze RDW kentekencheck. Hiermee kunnen we op een eenvoudige manier de gegevens van je auto verzamelen.

  • Auto gegevens

    Veel gegevens van je auto zijn automatisch ingevuld. De ontbrekende gegevens moet je nog even handmatig invullen.

  • Verzenden

    Controleer alle gegevens en verzend jouw aanvraag. Daarna nemen we binnen één dag contact met je op om je een aantrekkelijk aanbod te doen.

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod