beoordeling

Bedrijfswagen verkopen Breda

Heb je een nieuwe bedrijfswagen en wil je de oude verkopen aan een specialist in Breda? Wij nemen niet alleen maar auto’s van particulieren in, maar ook een bedrijfsauto kun je aan ons autobedrijf in Breda verkopen. Denk hierbij aan bestelbusjes en leaseauto’s. Deze bedrijfsauto’s gaat ons autobedrijf in Breda vervolgens weer doorverkopen aan een volgende partij.

Home > Bedrijfswagen verkopen Breda

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod

Laat je bedrijfswagen taxeren voor je hem gaat verkopen in Breda

Je bedrijfsauto zelf verkopen, bijvoorbeeld via een advertentieplatforum, is bijna niet te doen omdat er een heel andere markt voor is. De vraag naar gebruikte bedrijfsauto’s is nu eenmaal een heel stuk kleiner. De auto inruilen tegen een nieuw exemplaar is een andere optie, maar de inruilprijs valt vaak tegen. Kies er daarom voor om je bedrijfsauto door Volar Auto’s, gevestigd in Breda, te laten taxeren alvorens hem te verkopen. Zo weet je namelijk zeker dat je de juiste prijs krijgt voor je auto. Voer via onze site het nummerbord in en alle andere gegevens. Op die manier heb je meteen een duidelijke indicatie van het bedrag dat jij voor het verkopen van je bedrijfswagen kan krijgen. Op deze manier kan jij je bedrijfsauto voor een mooi bedrag verkopen, of het nu gaat om een vrachtwagen of een taxi. Of misschien wel een leaseauto die werd gebruikt voor enkel het woon- werkverkeer. Bij ons kun je terecht voor het verkopen van je auto.

Meld uw auto aan

Vul op de kenteken plaat uw kenteken in van de voertuig (zonder spaties of koppeltekens) dat u graag wilt verkopen aan VolarAutos. Wij nemen na uw aanmelding zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw auto aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je graag meer informatie? Of heb je vragen over het verkopen van je bedrijfswagen in Breda? Je bereikt ons gemakkelijk via ons telefoonnummer 085 112 0291. Of kies ervoor om al je vragen stellen via info@volarautos.nl.

  • Kenteken invullen

    Vul je kenteken in op onze RDW kentekencheck. Hiermee kunnen we op een eenvoudige manier de gegevens van je auto verzamelen.

  • Auto gegevens

    Veel gegevens van je auto zijn automatisch ingevuld. De ontbrekende gegevens moet je nog even handmatig invullen.

  • Verzenden

    Controleer alle gegevens en verzend jouw aanvraag. Daarna nemen we binnen één dag contact met je op om je een aantrekkelijk aanbod te doen.

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod