beoordeling

Je auto zelf verkopen

Wil je jouw auto graag zelf verkopen voor een goede prijs? Ons autobedrijf in Breda is een specialist in het inkopen en exporteren van diverse soorten auto’s, zowel van particulieren als bedrijven. Zo kunnen we deze gebruikte auto’s een tweede leven geven en ontvang jij nog een mooi bedrag voor jouw tweedehandswagen.

Home > Auto zelf verkopen

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod

In drie simpele stappen je auto zelf verkopen

Bij Volar Auto’s kun je jouw auto in drie simpele stappen zelf verkopen:

 1. Vul jouw kenteken in: door jouw kenteken in te vullen op de RDW-kentekencheck kunnen we eenvoudig de gegevens van je auto verzamelen.
 2. Vul de ontbrekende gegevens in: als er bepaalde gegevens nog ontbreken, kun je deze zelf nog handmatig invullen.
 3. Verzenden: controleer de gegevens van jouw auto en verzend jouw aanvraag.

Vervolgens zullen wij binnen één bod een aantrekkelijk bod uitbrengen op jouw auto, zelfs als deze apk-afgekeurd of beschadigd is.

Meld uw auto aan

Vul op de kenteken plaat uw kenteken in van de voertuig (zonder spaties of koppeltekens) dat u graag wilt verkopen aan VolarAutos. Wij nemen na uw aanmelding zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw auto aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Verkoop jouw auto aan een specialist

Wij houden ons al jarenlang bezig met de inkoop van auto’s in regio Breda. Als jij jouw auto zelf wilt verkopen aan een betrouwbare dealer, zijn wij jouw ideale partner. Meld je auto direct aan op onze website of neem contact met ons op via 085 112 0291  of info@volarautos.nl bij vragen.

  • Kenteken invullen

   Vul je kenteken in op onze RDW kentekencheck. Hiermee kunnen we op een eenvoudige manier de gegevens van je auto verzamelen.

 

  • Auto gegevens

   Veel gegevens van je auto zijn automatisch ingevuld. De ontbrekende gegevens moet je nog even handmatig invullen.

 

 • Verzenden

  Controleer alle gegevens en verzend jouw aanvraag. Daarna nemen we binnen één dag contact met je op om je een aantrekkelijk aanbod te doen.

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod