beoordeling

Meld jouw auto aan om een aantrekkelijk bod te krijgen

Home > Aanmelden

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod

Hoe werkt de aanmeldingsprocedure?

Wanneer je jouw auto wilt aanmelden voor de verkoop, is het belangrijk dat wij verschillende gegevens van jouw auto ontvangen. Veel van deze gegevens zijn al bekend bij de RDW. Deze zijn eenvoudig op te vragen met onze kentekencheck. Vul op onze website eenvoudig jouw kenteken in. Vervolgens komen er veel gegevens al tevoorschijn. Soms moet je nog wat gegevens aanvullen. Wanneer je jouw aanvraag verstuurd hebt, nemen we binnen één werkdag contact met je op en doen we een  goed bod op je auto.

Stel je vragen!

Wil je meer weten over de auto’s waar wij op dit moment naar op zoek zijn voor de inkoop? Of heb je vragen over de aanmeldingsprocedure voor de verkoop van je auto? Wij beantwoorden je vragen graag. Neem contact met ons op via info@volarautos.nl. Ook kun je telefonisch contact met ons opnemen via 085 112 0291.

Kentekenformulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf.
  • Kenteken invullen

   Vul je kenteken in op onze RDW kentekencheck. Hiermee kunnen we op een eenvoudige manier de gegevens van je auto verzamelen.

 

  • Auto gegevens

   Veel gegevens van je auto zijn automatisch ingevuld. De ontbrekende gegevens moet je nog even handmatig invullen.

 

 • Verzenden

  Controleer alle gegevens en verzend jouw aanvraag. Daarna nemen we binnen één dag contact met je op om je een aantrekkelijk aanbod te doen.

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod