beoordeling

Apk-afgekeurde auto verkopen

Wil je een apk-afgekeurde auto verkopen voor een goede prijs? Dan is Volar Auto’s uit Breda jouw ideale partner. Wij kopen diverse soorten auto’s in, waaronder ook wagens die niet door de apk-keuring zijn gekomen. Zo kom jij snel van je tweedehandsauto af en kunnen wij deze exporteren, zodat ze weer een tweede leven kunnen krijgen.

Home > Apk-afgekeurde auto verkopen

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod

Jouw apk-afgekeurde auto verkopen aan een betrouwbare inkoper

Als jij graag van je apk-afgekeurde auto af wilt, kun je er nog steeds een mooi bedrag voor vangen door hem te verkopen aan Volar Auto’s uit Breda. In drie simpele stappen meld je jouw auto bij ons aan, waarna wij binnen 24 uur een mooi bod uitbrengen. Je kiest bovendien zelf of je het bod accepteert of weigert. Heb je ook nog bedrijfsauto’s, inruilauto’s, taxivoertuigen of vrachtwagens waar je vanaf wilt? Ook die nemen we graag van je over.

Meld uw auto aan

Vul op de kenteken plaat uw kenteken in van de voertuig (zonder spaties of koppeltekens) dat u graag wilt verkopen aan VolarAutos. Wij nemen na uw aanmelding zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw auto aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Verkoop je auto snel en gemakkelijk

Of je nu in het bezit bent van een apk-afgekeurde auto of zelfs een sloopauto, via onze website kun je jouw auto eenvoudig en snel verkopen. Vul jouw kenteken en eventuele missende gegevens in en verzend al jouw gegevens naar ons. Wij zorgen er vervolgens voor dat jij een mooi bedrag aangeboden krijgt voor je auto. Voor meer informatie bel je naar 085 112 0291  of stuur je een e-mail naar info@volarautos.nl.

  • Kenteken invullen

    Vul je kenteken in op onze RDW kentekencheck. Hiermee kunnen we op een eenvoudige manier de gegevens van je auto verzamelen.

  • Auto gegevens

    Veel gegevens van je auto zijn automatisch ingevuld. De ontbrekende gegevens moet je nog even handmatig invullen.

  • Verzenden

    Controleer alle gegevens en verzend jouw aanvraag. Daarna nemen we binnen één dag contact met je op om je een aantrekkelijk aanbod te doen.

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod