beoordeling

Verkoop je sloopauto aan een ervaren inkoper

Als je van je sloopauto af wilt, kun je deze het best verkopen aan een betrouwbare inkoper van auto’s. Volar Auto’s uit Breda is jouw ideale partner. Wij brengen binnen een dag een bod uit en geven jou altijd een eerlijke prijs voor je sloopauto. Bovendien nemen wij ook tweedehandsauto’s, vrachtwagens en diverse andere voertuigen graag van je over.

Home > Sloopauto inkoper

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod

Jouw sloopauto in drie simpele stappen verkopen aan een eerlijke inkoper

Bij Volar Auto’s, een betrouwbare inkoper van sloopauto’s in Breda, kun je jouw sloopauto in drie simpele stappen verkopen. Om te beginnen vul je jouw kenteken in op de website en zorg je ervoor dat de ontbrekende gegevens aangevuld worden. Vervolgens controleer je alle gegevens en verzend je jouw aanvraag naar ons. Wij verzamelen dan alle gegevens van jouw auto om de waarde te schatten en brengen binnen één dag een eerlijk bod uit. Jij kiest er vervolgens zelf voor of je het bod accepteert of weigert.

Meld uw auto aan

Vul op de kenteken plaat uw kenteken in van de voertuig (zonder spaties of koppeltekens) dat u graag wilt verkopen aan VolarAutos. Wij nemen na uw aanmelding zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw auto aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Verkoop jouw sloopauto op een snelle manier

Door jouw sloopauto aan te bieden bij een inkoper, verkoop je jouw auto op een snelle en simpele manier. Heb je nog vragen over onze werkwijze of wil je meer informatie ontvangen voordat je jouw sloopauto bij ons aanmeldt? Neem dan contact met ons op via 085 006 0144 of info@volarautos.nl. Wij helpen je graag verder.

  • Kenteken invullen

    Vul je kenteken in op onze RDW kentekencheck. Hiermee kunnen we op een eenvoudige manier de gegevens van je auto verzamelen.

  • Auto gegevens

    Veel gegevens van je auto zijn automatisch ingevuld. De ontbrekende gegevens moet je nog even handmatig invullen.

  • Verzenden

    Controleer alle gegevens en verzend jouw aanvraag. Daarna nemen we binnen één dag contact met je op om je een aantrekkelijk aanbod te doen.

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod