beoordeling

Inkoop auto’s

Volar Auto’s uit Breda is een specialist op het gebied van inkoop en export van diverse soorten auto’s. Zo kopen wij onder andere personenauto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens, inruilauto’s en taxivoertuigen in. Al deze auto’s exporteren we vervolgens weer, zodat ze een tweede leven kunnen krijgen bij een nieuwe eigenaar. Wil jij jouw tweedehandsauto graag voor een mooi bedrag verkopen aan een betrouwbare inkoopspecialist? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Home > Inkoop auto’s

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod

Een specialist in zowel de inkoop als export van tweedehands auto’s

Omdat wij ons voornamelijk bezig houden met de inkoop en export van auto’s vanuit Breda, wordt er bij ons altijd wel een auto te koop gevraagd. Wij zijn in principe geïnteresseerd in alle soorten auto’s, maar hebben wel een lijstje met auto’s waar we specifiek naar op zoek zijn. Het kan dan gaan om een bijzonder merk of model, maar bijvoorbeeld ook een auto met specifieke kenmerken.

Meld uw auto aan

Vul op de kenteken plaat uw kenteken in van de voertuig (zonder spaties of koppeltekens) dat u graag wilt verkopen aan VolarAutos. Wij nemen na uw aanmelding zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw auto aanmelden is gratis en vrijblijvend.

In drie simpele stappen verkoop jij jouw auto

Bij Volar Auto’s is het heel gemakkelijk om jouw auto te koop aan te bieden. Je vult altijd eerst je kentekennummer in op onze RDW-kentekencheck. De meeste gegevens haalt ons systeem dan zelf op. Zijn er toch nog gegevens die missen? Dan kun je deze handmatig aanvullen. Kloppen alle gegevens? Dan klik je alleen nog even op verzenden en wacht je rustig af op een vrijblijvend bod. Wij brengen binnen 24 uur al een bod uit op jouw auto.

Verkoop jouw auto voor een goede prijs aan een inkoopspecialist

Je auto verkopen aan een specialist op het gebied van inkoop en export van auto’s; bij ons gaat het snel en eenvoudig. Meld je auto direct aan of neem bij vragen eerst contact met ons op door te bellen naar 085 112 0291 of te mailen naar info@volarautos.nl.

  • Kenteken invullen

    Vul je kenteken in op onze RDW kentekencheck. Hiermee kunnen we op een eenvoudige manier de gegevens van je auto verzamelen.

  • Auto gegevens

    Veel gegevens van je auto zijn automatisch ingevuld. De ontbrekende gegevens moet je nog even handmatig invullen.

  • Verzenden

    Controleer alle gegevens en verzend jouw aanvraag. Daarna nemen we binnen één dag contact met je op om je een aantrekkelijk aanbod te doen.

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod