beoordeling

Auto te koop gevraagd

Bij Volar Auto’s in Breda wordt er altijd wel een auto te koop gevraagd voor export. Wij kopen diverse soorten (tweedehands-) auto’s in van zowel particulieren als bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan particuliere auto’s, bedrijfswagens, taxivoertuigen, vrachtwagens, inruilauto’s en nog veel meer. Wil jij graag van je auto af en hier een mooi bedrag voor vangen? Dan komen wij graag met jou in contact.

Home > Auto te koop gevraagd

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod

Een autodealer waar altijd een auto te koop wordt gevraagd voor export

Voor de export van tweedehandsauto’s wordt er eigenlijk altijd wel een auto te koop gevraagd bij onze tweedehandsautodealer. Wij kopen deze auto’s in voor een goede prijs en geven ze in het buitenland een tweede of zelfs derde leven. Wil je jouw auto verkopen in regio Breda? Je kunt jouw auto eenvoudig bij ons aanbieden in drie simpele stappen. Ten eerste vul je jouw kenteken in op onze RDW-kentekencheck. Vervolgens kun je de gegevens die nog missen handmatig aanvullen. Is alles compleet? Dan verzend je jouw aanvraag via onze website en kunnen wij op basis daarvan binnen 24 uur een bod uitbrengen.

Meld uw auto aan

Vul op de kenteken plaat uw kenteken in van de voertuig (zonder spaties of koppeltekens) dat u graag wilt verkopen aan VolarAutos. Wij nemen na uw aanmelding zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw auto aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Geef jouw gebruikte auto een tweede kans

Wil je jouw tweedehands auto graag een tweede leven geven? Dat kan bij Volar Auto’s! Bij ons wordt een auto te koop gevraagd voor export, waar de auto gereed wordt gemaakt voor een nieuwe gebruiker. Bovendien ontvang jij zelf ook nog een leuk bedrag voor jouw tweedehandsauto, zelfs als die niet gekeurd of zwaar beschadigd is. Voor meer informatie hierover bel je naar 085 112 0291 of stuur je een e-mail naar info@volarautos.nl.

  • Kenteken invullen

    Vul je kenteken in op onze RDW kentekencheck. Hiermee kunnen we op een eenvoudige manier de gegevens van je auto verzamelen.

  • Auto gegevens

    Veel gegevens van je auto zijn automatisch ingevuld. De ontbrekende gegevens moet je nog even handmatig invullen.

  • Verzenden

    Controleer alle gegevens en verzend jouw aanvraag. Daarna nemen we binnen één dag contact met je op om je een aantrekkelijk aanbod te doen.

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod