beoordeling

Jouw auto verkopen aan een erkende dealer

Wil je jouw auto graag verkopen aan een erkende dealer in de omgeving van Breda? Bij Volar Auto’s kopen we auto’s, taxivoertuigen, bedrijfswagens, vrachtwagens, inruilauto’s en sloopauto’s in voor een eerlijke prijs. Deze gebruikte voertuigen exporteren we vervolgens weer, zodat ze een tweede of zelfs derde leven krijgen.

Home > Auto verkopen aan dealer

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod

Binnen één dag jouw auto verkopen aan een betrouwbare dealer

Jouw particuliere auto binnen één dag verkopen aan een betrouwbare dealer en voor een eerlijke prijs; bij Volar Auto’s in Breda kan het! Je hoeft jouw auto alleen maar aan te melden via onze website door je kentekennummer en eventuele missende gegevens in te vullen. Als wij alle gegevens binnen hebben, kunnen wij een schatting maken van de waarde en een eerlijk bod uitbrengen op jouw auto. Het bod is bovendien geheel vrijblijvend, jij bepaalt zelf of je het bod accepteert of weigert.

Meld uw auto aan

Vul op de kenteken plaat uw kenteken in van de voertuig (zonder spaties of koppeltekens) dat u graag wilt verkopen aan VolarAutos. Wij nemen na uw aanmelding zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw auto aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Neem contact met ons op en ontvang een goed bod voor jouw auto

Als je jouw auto wilt verkopen aan een betrouwbare dealer, kun je uitstekend bij ons terecht. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gebruikte auto’s om te exporteren. Voor meer informatie neem je gerust contact met ons op via 085 112 0291 of info@volarautos.nl.

  • Kenteken invullen

    Vul je kenteken in op onze RDW kentekencheck. Hiermee kunnen we op een eenvoudige manier de gegevens van je auto verzamelen.

  • Auto gegevens

    Veel gegevens van je auto zijn automatisch ingevuld. De ontbrekende gegevens moet je nog even handmatig invullen.

  • Verzenden

    Controleer alle gegevens en verzend jouw aanvraag. Daarna nemen we binnen één dag contact met je op om je een aantrekkelijk aanbod te doen.

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod