beoordeling

Als particulier jouw auto verkopen

Wil jij als particulier jouw auto verkopen aan een betrouwbare partij in regio Breda? Bij Volar Auto’s zit je gegarandeerd goed voor de verkoop van jouw auto. In drie simpele stappen heb je jouw auto al verkocht en dat voor een eerlijke prijs, afhankelijk van de staat, het model en de specifieke kenmerken van jouw auto.

Home > Particulier auto verkopen

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod

Als particulier kun je jouw auto snel en eenvoudig via ons verkopen

Volar Auto’s uit Breda koopt diverse auto’s in van zowel particulieren als bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsauto’s, particuliere auto’s, vrachtwagens, inruilauto’s en taxivoertuigen. Of je nu een sloopauto, een nieuwe of een tweedehandsauto wilt verkopen als particulier; wij brengen een aantrekkelijk bod uit binnen 24 uur na jouw aanmelding. Dit bod is geheel vrijblijvend. Vind je het toch niet goed genoeg? Dan kun je het bod natuurlijk altijd weigeren.

Meld uw auto aan

Vul op de kenteken plaat uw kenteken in van de voertuig (zonder spaties of koppeltekens) dat u graag wilt verkopen aan VolarAutos. Wij nemen na uw aanmelding zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw auto aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Verkoop jouw auto aan een ervaren inkoopspecialist

Het is altijd een goed idee om als particulier jouw auto te verkopen aan ons als ervaren inkoopspecialist. Wij bieden jou namelijk een eerlijke prijs aan voor je auto en zorgen ervoor dat de wagen een nieuw leven krijgt in het buitenland. Wil je meer weten over onze autoverkoopsite? Neem dan contact met ons op via 085 112 0291 of info@volarautos.nl.

  • Kenteken invullen

    Vul je kenteken in op onze RDW kentekencheck. Hiermee kunnen we op een eenvoudige manier de gegevens van je auto verzamelen.

  • Auto gegevens

    Veel gegevens van je auto zijn automatisch ingevuld. De ontbrekende gegevens moet je nog even handmatig invullen.

  • Verzenden

    Controleer alle gegevens en verzend jouw aanvraag. Daarna nemen we binnen één dag contact met je op om je een aantrekkelijk aanbod te doen.

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod