beoordeling

Voor export jouw auto te koop aanbieden

Volar Auto’s is een specialist op het gebied van inkoop en export van auto’s en neemt ook jouw auto die te koop staat graag over. Alle auto’s die wij inkopen, exporteren we weer. In het buitenland krijgen ze vervolgens een tweede of zelfs derde leven. Wil jij ook hieraan meehelpen en bovendien een goede prijs ontvangen voor jouw auto? Bied je auto dan bij ons aan.

Home > Export auto te koop

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod

Een specialist in inkoop en export om je auto te koop bij aan te bieden

Als je jouw auto te koop aan wilt bieden, zorgen wij zowel voor de inkoop als de export van de wagen. Bij ons in Breda wordt er eigenlijk altijd wel een auto te koop gevraagd. Je vult op onze RDW-kentekencheck jouw kentekennummer in en de missende gegevens kun je handmatig aanvullen. Daarna hoef je alleen nog maar alles te verzenden en dan brengen wij binnen 24 uur een bod uit op jouw (tweedehands-) auto.

Meld uw auto aan

Vul op de kenteken plaat uw kenteken in van de voertuig (zonder spaties of koppeltekens) dat u graag wilt verkopen aan VolarAutos. Wij nemen na uw aanmelding zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw auto aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Ontdek de waarde van jouw auto

Wil je jouw auto te koop aanbieden bij een specialist op het gebied van export? Dan zit je bij Volar Auto’s in Breda helemaal goed. Wij brengen graag een bod uit dat overeenkomt met de waarde van jouw sloopauto of tweedehandsauto. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 085 112 0291  of info@volarautos.nl.

  • Kenteken invullen

    Vul je kenteken in op onze RDW kentekencheck. Hiermee kunnen we op een eenvoudige manier de gegevens van je auto verzamelen.

  • Auto gegevens

    Veel gegevens van je auto zijn automatisch ingevuld. De ontbrekende gegevens moet je nog even handmatig invullen.

  • Verzenden

    Controleer alle gegevens en verzend jouw aanvraag. Daarna nemen we binnen één dag contact met je op om je een aantrekkelijk aanbod te doen.

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod