beoordeling

Auto laten taxeren

Als je benieuwd bent wat je auto nog waard is, kun je deze het beste laten taxeren bij Volar Auto’s. Hier krijg je namelijk een eerlijke prijs voor je auto. Wij kopen auto’s van zowel particulieren als van bedrijven. Denk hierbij aan bedrijfswagens, taxi’s en vrachtwagens

Home > Template Pagina

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod

Uw auto laten taxeren bij een betrouwbaar bedrijf

Bij Volar Auto’s ben je er zeker van dat je een eerlijke prijs krijgt voor je auto. Wij zullen je volledig ontzorgen. Jij hoeft zelf de auto niet op een advertentiewebsite te zetten of op een verkoopplatforum. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over mensen die aan de deur komen die graag willen onderhandelen, om zo goedkoop mogelijk jouw auto te kopen. Wij geven jou een gegarandeerd bod. Daarom raden wij ja aan om je auto te laten taxeren bij ons. Je kan natuurlijk de dagwaarde Googelen, maar de dagwaarde wordt niet op alle sites dagelijks aangepast. Daarom die je er beter aan om je auto te laten taxeren, zo weet je de échte dagwaarde. Ook als je jouw auto verkoopt voor export.

Meld uw auto aan

Vul op de kenteken plaat uw kenteken in van de voertuig (zonder spaties of koppeltekens) dat u graag wilt verkopen aan VolarAutos. Wij nemen na uw aanmelding zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw auto aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Drie simpele stappen voor het verkopen van uw tweedehands auto

Je kan in drie hele simpele stappen je auto verkopen aan ons autobedrijf in Breda. Eerst vul je je nummerplaat in op onze website. Deze haalt vervolgens alle gegevens op van de RDW. Deze kun je daarna aanvullen. Geef bijvoorbeeld aan of de auto handgeschakeld is of niet. Hierna kan je de gegevens versturen. Wij hebben binnen een dag een bod uitgebracht. Zo kan je veilig en snel je auto verkopen.

  • Kenteken invullen

    Vul je kenteken in op onze RDW kentekencheck. Hiermee kunnen we op een eenvoudige manier de gegevens van je auto verzamelen.

  • Auto gegevens

    Veel gegevens van je auto zijn automatisch ingevuld. De ontbrekende gegevens moet je nog even handmatig invullen.

  • Verzenden

    Controleer alle gegevens en verzend jouw aanvraag. Daarna nemen we binnen één dag contact met je op om je een aantrekkelijk aanbod te doen.

Beste prijs voor uw auto

Binnen 24u een bod